Hämtning/lämning på förskola eller i skolan. På vägen hem kan man stanna upp vid en park eller lekplats. Väl hemma gör de i ordning mellanmålet och därefter finns det tid för lite lek. Nannyn kan även laga en enklare middag fram mot kvällen. När du som förälder kommer hem är allt iordningställt och ni får en rapport från dagen.

Heltid/deltid Kan behövas när ditt barn är för litet för att börja på förskola, när du väntar på en förskoleplats, jobbar mycket utanför förskolans/skolans öppettider eller om du inte vill att ditt barn ska vara från hemmet under stora delar av dagen. Din personliga barnvakt kan vara tillgänglig hela veckan, även på kvällar och helger.

Sporadiskt behov Det vanligaste behovet efter regelbunden hämtning är ett sporadiskt behov. Det brukar vara mellan 1-4 gånger i månaden, blandade tider och dagar. Familjernas behov skiljer sig åt och uppdragen är väldigt olika varandra.

Övriga upplägg Vi kan hjälpa till i de flesta situationer — exempelvis passning under bröllop, konferenser, event och hotellvistelser. Vi har även barnvakter som talar särskilda språk. Vi kan ofta lösa barnvakter för VAB och express/akuta situationer. Har ni redan en barnvakt? Vi ordnar med anställning, vit lön, utbildning & försäkring!

Kommentarer

10.05.2022 15:35

Lejon

Hej, mina Lejon har fått loot men vill ändå ha mer, hur ska jag göra för att alla ska bli nöjda? Och varför har vi inte sett några glaives än?